Борисов: Аз направих недопустими грешки

Бойко Борисов

„Аз направих недопустими грешки, които за радост, се отчитат като успехи пред нашите евроатлантически партньори“, коментира лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов по време на Националното събрание на партията.

„Предстоят ни два много тежки месеца срещу много, много пари, които са изправени срещу нас – парите на олигархията“, обяви Борисов.

Йорданка Фандъкова и Димитър Николов са най-успешните кметове на ГЕРБ. По време на техния мандат управляваните от тях градове се промениха коренно. Всичко това може да се види.“

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов при обявяване на промени в ръководството.

„Тук не става дума за хипотезата Цветан Цветанов, който го махнахме преди година. Фандъкова и Николов остават в ръководството на партията, за да помагат.“

Националното събрание освободи членове на Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ – молби от Менда Стоянова, Пламен Нунев и Красимир Велчев.

По този повод Борисов заяви: „Краси Велчев – изключително сърцат партиен боец. Безукорно честен. Лоша дума не мога да кажа. Остава да работи в партията, за да може да имаме и обновление. Същото казвам за Нунев, колега от полицейските години. С някои наши грешки обаче загубихме изборите там. Той ще остане да помага на новите хора. Менда беше един от темелите във финансите, успяваше да прави бюджети много години наред. И тя продължава да работи за партията. И на тримата, както на Митко и на Данчето едно огромно благодаря“.

Единствено делегатите от Бургас се противопоставиха на решението на Борисов.

0 делегати бяха „за“ 12 „въздържали се“ и 38 – против.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ