Голяма трагедия! 15-годишно дете се удави в язовир

язовир

15-годишно момче се е удавило в язовир във Врачанско. Никсън Илиев, който е от ромски произход, решил да влезе да поплува в хладките води на язовира. Той бил с още няколко деца от махалата, съобщава BulNews.bg.

Трагичният инцидент е станал вчера към 17.30 часа. Седмокласникът тръгнал да скача във водоема надолу с глава, но вместо в дълбокото, скочил в плиткото. Никсън си ударил главата, изгубил съзнание и се удавил. Децата, с които бил, веднага извикали семейството му за помощ. На мястото пристигнали бащата на детето и кметът на селото Илиян Буковски.

За случилото се в полицията подал сигнал 40-годишният чичо на удавилото се дете. Полицаите извършили оглед на мястото и по случая е обрузавуно досъдебно производство. Погребението на 15-годишния тийнейджър ще бъде утре. Местните хора споделят, че трагедиятя е още по-голяма, тъй като преди 20 години дядото на момчето също е удавил в язовир.

 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ