Мис България Роси Иванова взриви страната! Вдигна рожден ден за 50 бона – Галена и Миро й пеят на уше..

Роси Иванова

Пленителната Роси Иванова чукна 31, които отбеляза с паметен купон в новооткрито заведение във Варна. „Мис България 2005“ покани отбрани гости на 24-часовото партито, сред тях беше и нейният брат.

За настроението се погрижиха изпълнителят Миро и фолк звездата Галена, но някои интересни факти отличават съществено този рожден ден от всеки друг, пише „Галерия“.

„Да, гаджето ми плати за него и за огромната торта!“, признава брюнетката, на която вече й омръзнало от неприятните коментари относно връзката си със значително по-възрастния партньор.

Както „Галерия“ разкри, той е гръцки олигарх, червив от пари.

Смята се, че богаташът на Роси е два пъти по-стар от нея, а по наша дори е прехвърлил 70-те. Въпреки това е в перфектна форма и непрекъснато доказвал чувствата си към нея.

„Той я носи на ръце, само за рождения й ден на морето хвърли 50 бона, обсипва я с такива подаръци, че повечето й колежки могат само да завиждат“, казват приятелки на миската.

Самата тя разправяла наляво и надясно, че е тотално хлътнала по спонсора си. Мъжът до Роси върти милиони, благодарение на земеделските си проекти и участието си във фирми за производство на олио.

Зеленооката красавица топли леглото на крупния баровец вече втора година, а двамата се запознали на светско събитие. Маститият бизнесмен спечелил вниманието й бързо, което било удар в десетката за него, тъй като отдавна таял мераци към нея.

И макар да не са от вчера заедно, перспектива за аферата им не може да се очаква, заради което близките й не спират да я одумват.

Роси Иванова трябва вече да мисли за деца и семейство, а още го играе кукла в ръцете на заможни чичковци, недоволстват те. Клюките около нея гласяха, че години наред тя е спекулирала с кариерата си и е била „украшение“ на доста бизнес срещи. Това е и причината сега мнозина да се съмняват в бъдещето на отношенията й.

„Ще се позабавляват с нея и ще я захвърлят пак сама!“, опасяват се най-доверените й дружки. Манекенката обаче не била склонна да ги чуе.

Силиконовата й пазва рязко напращя миналата година, а тунингът бил специален жест към силното рамо до нея.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ