Д-р Романова смая всички

Д-р Романова

Последните серии от финалния сезон на култовата медицинска поредица от екрана „Откраднат живот“ предизвикват бурни реакции в социалните мрежи, но това, което правят любимите герои от сериала в реалния живот, се оказва не по-малко интересно, пише Шоу Блиц.

Актрисата Милена Живкова, например, която познаваме добре от ролята ѝ на д-р Романова, завеждащ лекар в хирургията, който работи винаги с твърда ръка и без излишни емоции, в живота е нейната пълна противоположност, защото искри от усмивки и закачливо настроение. Скорошни кадри от профила ѝ в социалните мрежи потвърждават неопровержимо това.

„Ами, пак с любимите ми хора! Янчето е виновна!!! Силвето, Васко! А, със Силвето, сме чуднии кифли – за корица, ха, ха!!!“, пише с усмивка актрисата, която, както става ясно, е в компанията на колегите си Силвия Лулчева, Васил Бинев и Яна Титова. Не може да им се отрече, че тоалетите и позирането им са достойни за червения холивудски килим.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ