Скандалът с бързите кредити в Гоце Делчев ескалира! Стигна се до бой

измамени-гоце делчев

Нервите на ощетените от станалата скандално известна бивша собственичка на шивашки цех в Гоце Делчев Христина Дамянова са опънати до краен предел. Днес се стигна дори до публичен линч на фалиралата бизнесдама. Преди обед тя се появи в заведение в центъра на града, където ужилените чакаха да чуят какъв ще е нейния коментар пред медиите.

Преди това обаче Дамянова започна да използва мимики и жестове, които не се харесаха на изпатилите. Тогава справедливият гняв на една от нейните жертви се стовари върху самата нея и тя скочи и я хвана за ръката. Напрежението ескалира в кратка схватка, а след това Христина Дамянова избяга.

Пред репортер на 7DniBulgaria.bg тя потвърди, че е имало случай, в който е молила хората да теглят кредити. После покрила половината от тях.

„Бях до полицията. Има жалба, но аз съм изплатила всичко на половината от тези, които са я подписали. Да. Работила съм в „Сити кеш“. Има 4 кредита, които са отпуснати с фалшиви документи, които аз ще покрия. Те ме заплашваха, че ще ми затворят цеха. Ето, вече е затворен. Машините са взети“, коментира пред медията ни Дамянова.

В присъствието на нашия колега тя позвъни на част от пострадалите от нея да им търси сметка защо са говорили според нея лъжи по медиите.

Хората обаче са категорични, че не те, а бившата служителка на кредитната институция лъже. Междувременно днес се появиха и нови ощетени от нея.

„Казвах й „Ако нещо стане, ще изгорим“, а тя отвърна „Няма страшно. Аз съм отпред“. Дължим 12 000 лева – 6 000 за Христина и 6 000 на приятели, от които сме взели“, сподели пред нашата медия Айте Бошнак от Сатовча. Заедно със съпруга й те са изтеглили общо 5280 лева.

Ето как се стигна до тази ситуация:

Грандиозна финансова измама! Собственичка на фалирал цех в Пиринско зароби с бързи кредити десетки свои служители, примамвала ги с обещания за бонуси и изплащане до две седмици

 

Снимка: 7DniBulgaria.bg
Снимка: 7DniBulgaria.bg

 

Снимка: 7DniBulgaria.bg
Снимка: 7DniBulgaria.bg
Христина Дамянова, Снимка: 7DniBulgaria.bg
Христина Дамянова, Снимка: 7DniBulgaria.bg


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ