Семейството на 19 г. абитуриентка Ивелина каза истината за смъртта ѝ

Ивелина Банкова

„Малката ми сестричка, милата, тя вече не е на тоя свят, липсваш ми много, батиното, искам да те гушна, но уви няма как“. Това написа в социалната мрежа братът на Ивелина Банкова – Йордан Банков по повод загубата на сестра си, пише „Дунав мост“.

Тялото на 19-годишната девойка бе открито в река Дунав край Русе. То било забелязано по обяд от екипаж на кораб. По случая се води разследване, като вероятно става дума за самоубийство.

Съучениците на Ивелина също са неутешими.

“ За втори път през тази ненормална, ужасяваща учебна година смъртта отнема от нас прекрасен човешки живот. Днес разбрахме, че нашата ученичка, съученичка и приятелка – Ивелина Банкова, е предпочела не радостта и еуфорията на абитуриентския бал, а покоя на смъртта.

Отиде си един млад човек, пред когото предстояха предизвикателства, радости, вълнения. Но … понякога страданието и болката на ежедневието е прекомерна и младите хора вземат крайни решения, които нараняват и съсипват хората, които ги обичат.

Тиха, ранима, почти незабележима, Ивелина беше момиче, което търсеше себе си и своя път, но крехката й душа не успя да се пребори с трудностите, които животът й предложи.

Светъл път, скъпо момиче!



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ