Трагедия почерни пограничен район! Един загина, трима са пострадали в жестока катастрофа! /СНИМКА/

катастрофа

Един загина, а други трима наши гурбетчии са тежко пострадали при зверска катастрофа в Дания, съобщава 24rodopi.com., позовавайки се на техни приятели.

Пътният инцидент е станал във вторник в ранния следобед на кръстовище в южната част на Копенхаген. Белият „Фолксваген“, в който пътували гурбетчиите, се сблъскал с лек автомобил и от удара се преобърнал на пътното платно. 38-годишният водач е загинал.

На мястото на инцидента били изпратени 6 линейки. „Понеже сме в процес да уведомим близките, не можем да ви предоставим повече информация“, заявил пред местните репортери Томас Мейборн от полицията в Западен Копенхаген.

Той отказал дори да посочи от коя държава са загиналият и пострадалите. Загиналият е от село край Кърджали, разказаха нашенците. „Групата работеше на различни места в Копенхаген и околностите на столицата. Придвижваха се с буса. Виновен за инцидента е бил водачът на другия автомобил“, допълниха те.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ