Кошмар за Митьо Очите в Турция, несебърският гангстер го закъса яко

Митьо Очите
Несебърският гангстер Димитър Желязков-Митьо Очите ще преживее истински кошмар по време на пребиваването си в следствения арест на Истанбул, издават от турската столица. Наркобосът бе арестуван в събота и ще прекара зад решетките на южната ни съседка минимум два месеца и половина. През този период престъпникът няма да може да се възползва от многобройните екстри, с които го глезеха затворническите власти в България. Митьо Очите изтърпяваше част от присъдата си в затворническото общежитие в Казичане, което приличаше на мотел. Надзирателите бяха толкова любезни с него, че дори му разрешаваха да си прави барбекю със скъпи местни деликатеси.
Босът разполагаше и с мобилни телефони, с които можеше да командва мутрите си. Очите се е възползвал и от редица други привилегии, които са били недостъпни за простосмъртните лишени от свобода. В Истанбул, обаче Митьо Очите ще чака екстрадицията си под наблюдение на турски надзиратели, които ще го държат по общия ред, без да му позволяват своеволия. В същото време милионерът Бенчо Бенчев, който се правеше, че едва ли не познава Митьо Очите само от медиите и нямал представа, че е търсен с червената бюлетина на Интерпол, се прави на умрял лисунгер.
Бенчо остана само няколко часа в турски арест, но главоболията му тепърва започват За да не бъде притесняван от въпросите на журналисти и общественици, Бенчев се е притаил за кратко в болница и леко се е привел в очакване шумотевицата около него да се размие. Състоянието му обаче съвсем не е толкова критично колкото го описва неговия син. Прокурорите са усетили играта му и са започнали разследване дали не е помогнал на Митьо Очите да се укрие. Намесата на магистратите слага край на плана на Бенчев да се спотаи, докато по сутрешните блокове Цънцарова и компания разиграват други сюжетни линии. Плоският номер на Бенчев, обаче няма да се размине. Очаква го и друга горчилка. Комисията за гражданска конфискация ще направи обстойна проверка на доходите му, а след това той ще бъде обект и на мащабна ревизия от служителите на Националната агенция по приходите. А докато контролните органи си вършат работата, Бенчо трябва да отиде до най-близката аптека и да зареди жабката на лимузината си с ударна доза „Валидол“, пише „Блиц“.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ