Нанесоха бой на Митко от Пловдив, последва безпрецедентно обединение

Митко

За неприятен инцидент в Пловдив съобщават колегите от „Plovdiv24.bg.“

„Да подкрепим Митко! Един от любимите пловдивчани – Митко с чорапите – бе нападнат и бит днес следобед в квартала. По време на спречкването и боя много от намиращите се наоколо хора, предимно от персонала на заведенията наоколо, са се намесили да спрат бруталната агресия.

Според запознати, на видеото се разпознава собственик на заведение в „Капана“, което се намира на улица „Христо Дюкмеджиев“. Той е адвокат от София и един от новодошлите в квартала. За съседите е известен с това, че не спря да работи и прави купони по време на целия локдаун. После, с падането на част от мерките, си позволяваше да прави партита на открито в стил Слънчев бряг. При това на улицата, по която заведенията нямат музика навън заради съседите.

За краткия си престой в Пловдив той е получавал множество актове за нерегламентирани дейности, а по време на локдауна полицията се видя в чудо от проверки на въпросния обект. В последните месеци по време на пандемията и поредицата локдауни съседи многократно са го забелязвали демонстративно да изкарва маси и да не спазва наредбите“, гласи пост във Фейсбук.

Ето какво написаха по случая Ние Гражданите в социалната мрежа Фейсбук:

„Тоя циркаджия с голата глава скочи да бие Митко, защото Митко продавал чорапи на клиенти на заведението му в Капана! Митака е наш приятел, човек, който познаваме от 20 години, човек, който притежава добро сърце, огромна честност и морал.

Капана е култура, Капана е израз и олицетворение на новата вълна положителни и надраснали евтиното поведение хора, „Капана“ е лицето на Пловдив, „Капана“ е страст, емоция, любов, музика, арт….. Митко е част от „Капана“, част от всички нас, които желаем промяна и няма да търпим никога повече мутренско поведение! Ние няма да стъпим в заведението на този абсолютен идиот “Yellow Dot“ и ще сезираме органите на реда за да защитим честа на Митко, а този идиот да понесе отговорност за поведението си!“.

Снимка: „People of Plovdiv“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ