До последно! Ирена Милянкова кърми децата си до 4-годишни! (Доказателство в СНИМКА)

милянкова

Моделката Ирена Милянкова кърми децата си до последно.

„Ако мога и до първи клас бих ги кърмила, толкова съм свикнала с това божествено усещане, не искам никой да ми го отнема“, признава тя пред приятелки, научи „Галерия“.

Бившата на Росен Чолов – Чолата е на крилете на нова любов, и съвсем естествено за нея, наскоро го дари с второ дете. Красавицата, която се пробва и като актриса, вече има четирима наследници от първия си мъж. Тя дори стана баба, но продължава да ражда, а към кърменето е не просто пристрастена, тя буквално го издига в култ.

Средно Ирена дарява с млякото си децата си, докато навършат 4 години, а най-малките й рожби сега не правят изключение от тази традиция.

Наскоро тя се довери на професионална фотографка, която запечата този неповторим момент – на снимката Милянкова кърми тандемно бебето си Лилия, и по-голямото им момиче от брокера Никола Чолаков – Виктория.

Някои обвиняват блондинката, че се е вкопчила в децата си и дори кърменето й е продиктувано от егоистични подбуди, но Ирена е толкова отдадена и грижовна към тях, че всеки би й простил подобно залитане.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ