Венета Райкова: Да имах любовна афера с красив с легенда от Левски

Венета Райкова

Известната журналистка и писателка Венета Райкова шокира феновете си с изненадващи признание за любовна връзка с популярен български футболист. Блондинката не посочи име, но подчерта, че става дума за „най-красивия футболист“ от златното поколение от САЩ ’94, който е и легенда на столичния Левски.

Ето поста й във Фейсбук:

„Всичко започна за мен на 1 юни 1992г. Личен живот и кариера. Първи работен ден във в-к „Хайлайф“ на трудов договор. След това спечелих и конкурса за водещи на БНТ. Станах първата „Мини Мис България“ конкурс за жени до 166см.

През юни 1992 г. беше и първото ми влюбване, да го наречем любовна афера с най-красивия футболист по онова време, легенда на Левски, от златното поколение, което игра на световното през 1994. Така че днес празнувам сбъднатите си мечти. Тези 29 години ми бяха мега щастливи и успешни, следващите 29 – каквото е писано, ако не е – аз ще го напиша“, написа тя.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ