Румънец отиде на почивка с родителите си на Златните, насвятка се и изкара акъла на туристите

991-ratio-zlatni-piasyci

За проява на дребно хулиганство, Районен съд – Варна наложи глоба от 300 лева на румънски турист, нарушил обществения ред и спокойствие. Инцидентът възникнал в събота в хотелски комплекс в района на плаж “Кабакум“, Златни пясъци. 22-годишен неорганизиран турист, летуващ у нас с родителите си, след употреба на значително количество алкохол край басейна, започнал да се държи грубо и оскубал едно от момичетата-аниматори.

При прибирането си в хотела, във видимо нетрезво състояние, той започнал да дърпа служителката на рецепцията, буйствал и викал, поради което туристи и деца  във фоайето се смущавали и го заобикаляли. Майката на 22-годишния младеж със съдействието на охранители успяла да го прибере в хотелската стая, но до идването на полиция, той продължил да се съпротивлява, удрял по стените и счупил гипсокартон.  Нарушителят бил отведен с белезници до V-то РУ на МВР за съставяне на акт за извършената на публично място проява на дребно хулиганство.

В съдебна зала нарушителят се извини за създаденото неудобство на гостите и персонала на хотела, на служителите на реда и родителите си. Той заяви, че под влияние на употребения алкохол няма ясен спомен за държанието си, но съжалява за постъпката си. Съдебният състав счете, че е налице основание за налагане на административното наказание. Непристойната проява не представлява престъпление по смисъла на Наказателния кодекс. Деянието се наказва с глоба в размер от 100 до 500 лева или със задържане в структурно звено на МВР за срок до 15 денонощия. Решението на Районния съд подлежи на обжалване в 24-часов срок.


One comment

  • кунчо

    09.08.2018 at 11:52

    бой и ебане , деба неговата мама

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ