Горещо разкритие! Бивши полицейски шефове работили за Митьо Очите?

Тихомир Безлов

Очевидно, че тази фирма не получава случайно поръчки. Ако видите другите консултанти в тази фирма, може би ще попаднете на интересни лица – бивши полицейски служители, които са работили по Митьо Очите. Това каза пред Нова телевизия Тихомир Безлов по повод на шумния арест на организираната престъпна група на Митьо Очите и шокиращите разкрития около охранителната фирма „Аркус Сигурност“, в която несебърският престъпен бос е консултант.

„По-скоро ми изглежда като късмет на акцията, че попадна на една такава класическа схема, която показа реалностите на една такава престъпна мрежа. Хубавото е, че изведнъж се видя, че при такива криминални фигури няма случайности. Зад него има има полицаи, партийни структури, зърнари – илюстрация като в учебник“, коментира още Безлов.

„Тази група като Бенчо, които ги наричаме зърнари – хората, които са концентрирали изключителни финансови средства в техните фирми. През тях има едно преразпределение на земя“, допълни той.

„Един от моделите на нашите латифундисти е, че инвестират във всички. Всички политици от Стамболов до Стамболийски се стремят да няма такава концентрация на земя в едни ръце. Иронията е, че с европейски пари сега става точно така“, заяви Безлов

„Бенчо си говореше, че БСП не може без него. Говорим за устойчиви инвестиции във всички, които са на власт или могат да дойдат на власт. Това за 70 лв. е измислица“, завърши той.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ