Пловдивска красавица си хвана играч на Барселона

Драгана Спасовска, Жерар Пике

Пловдивският модел Драгана Спасовска отново плени с красотата си футболист на Барселона.

Хубавицата се щракна с звездата Жерар Пике в ресторант в Дубай. Играчът е на почивка в арабската държава, като дойде в локалът с негови приятели. Защитникът не бе придружаван от своята знаменита съпруга – певицата Шакира. Драгана за няколко минути се видя с Пике, а накрая двамата запечатаха момента в снимка. Това не е първата среща на Спасовска с играчи на каталунският тим.

Преди няколко месеца взривихме нета с информацията, че новото попълнение на Барселона Усман Дембеле се опитал да свали пловдивският модел Драгана Спасовска в нощен бар в Дубай.

Репортерска проверка на колегите от „Марица“ установиха, че каталунските звезди отдавна са хвърлили око на красивата ни Драгана. Преди няколко години и бившият идол на „Камп Ноу“ Роналдиньо залитна по пловдивската красавица. „Ето новото ми гадже“, пошегува се тогава Драгана в социалните мрежи. Точно тогава тя смени модните подиуми в Пловдив с обиколки из тузарски клубове в Дубай.

„Марица“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ