Затварят за автомобили улици и булеварди заради концерта на MTV

photo_verybig_1588515

Във връзка с провеждане на концерта MTV Presents Varna Beach на 12.08 на южния плаж, ще бъде преустановено движението на автомобили по ул. „Вълноломна“ от 06.00 ч. на 12.08 до приключване на събитието (около 04.00 ч.) на 13.08.

От 11.00 ч. на 12.08 до приключване на мероприятието (около 02.00 ч.) на 13.08 ще бъдат затворени за движение на автомобили и бул. „Приморски“ – от кръговото на пл. „Славейков“ (Гаров площад) до кръстовището с ул. „Михаил Колони“; ул. „Сан Стефано“ – от кръстовището с ул. „Преслав“ до кръстовището с бул. „Приморски“; ул. „Граф Игнатиев“ – от кръстовището с ул. „Княз Дондуков“ до кръстовището с бул. „Приморски“; ул. „Св. Климент“ – от кръстовището с ул. „Княз Александър Батенберг“, по посока пл. „Екзарх Йосиф“ (Шишковата градинка).

При промяна на пътнотранспортната обстановка и възникване на необходимост ще бъде преустановено движението на коли по бул.„Цар Освободител“ – от кръстовището с бул. „Княз Борис I“ до кръстовището с бул. „Приморски“.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ