Нападнаха Алекс Петканова заради мъжа ѝ Даниел

Александра Петканова, Даниел Петканов, Габриел Петканов

Алекс Петканова бе нападната от последователка, която я упрекна в примитивност и плагиатство.

Красивата инфлуенсърка сподели видео в Инстаграм, на което заедно с Дани Петканов отново правят реклама на сайт за дрехи.

Двамата показват различни летни тоалети, които са подходящи за двойки. Видеото обаче е подразнило потребителка, която заяви категоричното си мнение.

„Несполучливо и експлоатирано! Просто плагиатство на примитивно ниво! Алекс, от теб искаме повече! Това е в стил „Безумния Петкан“.“, пише жената и допълва, че Алекс е много красива жена, която трябва да се облича с „нещо по-изискано“.

Петканова не е отговорила по никакъв начин на забележката, но пък и не е нужно, защото си има „армия“ от хиляди последователи, които се радват на всичко, което тя публикува в мрежата.

Фенове на Петканова пишат, че са несъгласни с думите на жената, която остро критикува инфлуенсърката, а някои дори я обвиняват директно, че ѝ завижда и заради това се изказва по този начин.

Последователката на Алекс обаче бърза да уточни, че не упреква самата инфлуенсърка, а мъжа ѝ, заради когото, според нея, на Алекс ѝ се налага да се принизява до такива низини и да прави абсурдни неща. „Относно Алекс тя е прекрасна, но нейният Петкан я принизява, въвлича я в нелепи образи и по-скоро той паразитира върху нейното амплоа, за да изкарва пари с нейна помощ. Всъщност той си присвоява част от нейната работа, а това на нея не и помага, става смешна, защото неговият образ е първичен и смешен, и е далече от симпатичен. За Петкан мисля, че е обсебващ и никой не може да е щастлив с такъв човек, който има проблем със себе си. А на Алекс мога да и кажа от кой модел /(жена)може да се поучи, подчертавам, че е висока класа..“, пише жената.

През годините Алекс със сигурност се е научила да приема критики от всякакви хора, а един от рисковете да бъдеш известен е именно този – да бъдеш изложен постоянно на словесен обстрел от всевъзможни посоки.

въпреки това видеото е събрало много харесвания и предимно положителни коментари от хора, които се радват на двойката. Дали семейството чете коментарите, можем да гадаем, защото така или иначе рядко отговарят на последователите си.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ