Борисов с вълнуващи думи към военните: Променяме мисленето, учим се да воюваме заедно

0908_Novo selo_PM (3)

Министър-председателят Бойко Борисов поздрави за изключително добрите резултати участниците в многонационалната съвместна подготовка „PLATINUM LION 2018”. За първи път процесът по планиране и провеждане на подготовката е изцяло отговорност на Сухопътните войски на Република България.

„Поздравявам българското командване, за първи път планират, ръководят и са се справили прекрасно с това мащабно занятие“, отбеляза премиерът Борисов по време на заключителната церемония, която се проведе на Учебен полигон „Ново село“.

„Едно прекрасно съоръжение за подготовка, тренировка и възпиране е съвместната ни база, която заедно с американските колеги имате възможност да използвате тези дни“, добави министър-председателят.

„С тези учения ние променяме мисленето, учим се да воюваме заедно, да се отбраняваме и да гарантираме сигурността не само на Балканите, на нашите граждани, а и на Черноморския регион“, каза в заключение премиерът Борисов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ