Очаквано или не: БСП и АБВ изхвърлиха доцент Атанас Мангъров

7 Dni Bulgaria06.06.2021
Румен Петков, Доц. Атанас Мангъров

Доц. Атанас Мангъров няма да е кандидат за депутат на  следващите избори. А партия АБВ ще има представители в 23 избирателни района от листите на коалиция „БСП за България“. Това обяви лидерът на АБВ Румен Петков пред журналисти днес.

Доц. Мангъров ще участва в кампанията, но няма да е кандидат за народен представител. И вчера съм имал разговор с него. Аз съм казвал многократно – това е един изключително почтен и професионално подготвен човек, който без колебание е отстоявал многократно професионалното си разбиране по много чувствителни теми за обществото, обясни Петков.

На въпрос лично ли е решението на Мангъров или БСП не са се съгласили, той отвърна: Не е редно да се говори кой и кого иска, и не иска. Неслучайно казах, че и вчера сме имали разговори. Той участва активно и в предната кампания. Преценил е, че сега отново може да бъде полезен, без да бъде кандидат, това прави участието му още по-истинско.

 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ