Мъжът на Гала я изложи пред цяла България, тя е бясня

Гала, Стефан

Зрителите на финала на сезона на „Забраненото шоу на Рачков“ видяха Гала гола. Мъжът ѝ Стефан показа в национален ефир техни невиждани кадри от мобилния си телефон, на които се видя как водещата на „На кафе“ се съблича, след като излиза от сауната и скача както майка я е родила в снега.

„Защо не водиш така и „На кафе“, бе, Галче!? Рейтингът ще се вдигне“, обърна се към нея Рачков с предложението, след като се ококори на горещите кадри. „Нямам нужда, но мога да съдействам с нещо и за твоя рейтинг“, отвърна му Гала, след като и самата тя беше изненадана от излъчването на личното видео.

„Ти зимата така позираш, а представям си лятото какво ще е… Ще вариш лютеница само по парфюм“, пошегува се шоуменът.

Любимият ѝ мъж Стефан бе сред зрителите в залата, а до него в публиката седеше не кой да е, а новата любима на Рачков – Анита.

След това Рачков попита Гала кое е любимото ѝ място за почивка, подтиквайки я да признае, че са били заедно на ваканция преди време. „Да, ходили сме заедно на почивка, така е. Морето обаче не ми е любимо, обичам планината. На Стефан любимото му място е с мен, независимо къде“, обясни Гала.

Освен това тя се закани на Рачков, че има любопитни кадри и с него. „И аз имам кадри с теб, ще ги извадя някога“, обяви Гала с широка усмивка.

Шоуменът също така пусна видео, на което Къци Вапцаров попита своята бивша асистентка в „Шоу Невада“: Била ли си гадже на Къци Вапцаров? „Не, никога не съм била. Но жълтата преса пишеше за мен, че имам дете от Къци, което майка ми гледа някъде в Бояна“, отговори Гала.

„А Къци Вапцаров бил ли ти е гадже“, продължи да любопитства Рачков.

„Трябваше да го попиташ“, отвърна Гала, а шоуменът добави: „Според мен е имало нещо“

Част от зрителите на „Забраненото шоу на Рачков“ обаче се надигнаха мощно и изразиха възмущението си от излъченото клипче, на което Гала се разголва.

„Ужас! Това с Гала е уникална простотия! Добре, че спирате!“, пише зрителка, която очевидно не одобри случилото се в национален ефир.

Другите гости в последното за сезона „Забранено шоу на Рачков“ са спортните легенди Йордан Йовчев и Любо Ганев, както и братя Аргирови.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ