Блага вест връхлетя Нети на Дони, не е на себе си

Дони, Нети

Блага вест украсява дните на Нети. Известната певица и актриса за първи път ще става леля. Преди година тя разбра, че една от най-красивите водещи на бТВ Александра Кръстева е нейна полусестра.

Двете бързо станаха близки и днес надълго и нашироко обсъждат бъдещото майчинство на Алекс, която все още е на екран като водеща в „Тази събота и неделя”. Журналистката очаква дете от съпруга си Владислав Стоянов.

Според запознати Алекс е в петия месец и се очаква скоро да излезе в майчинство. По всяка вероятност колежките й Жени Марчева и Диана Любенова ще си поделят екранното време на сутрешното токшоу на Би Ти Ви.

Кръстева се омъжи миналата година на церемония в тесен кръг край морския бряг. Църковната венчавка се състоя в храм „Успение Богородично” в Царево. Изнесеният граждански ритуал също бе в близост до черквата, защото мястото носи особена символика за бъдещите родители.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ