Малката Божидара от Асеновград покори подиума в Дубай, цял свят я обича

Божидара Христова

Малката Божидара Христева от Асеновград, която е само на 6 годинки, стана Малка Мис Галакси на конкурса от тази година в Дубай.

Божидара срази конкуренция от цял свят, като едни от най-сериозните й съпернички бяха от Северна Македония, Украйна и Русия. Освен със забележителен чар и красота, малката моделка плени журито и с таланта си да танцува. От 4-годишна тя тренира спортни танци.

Това не е първата корона, с която се е сдобила фотогеничната принцеса. Първо печели Мини Мис Асеновград. После успехът й я отвежда на националния конкурс за красота Мини Мис България, където също взема първото място. Последното й постижение обаче е изключително, тъй като за пореден път потвърждава красотата на българските деца на международен конкурс.

Първият успех на асеновградчанката е още през 2016 г. Тогава тя е на 2 годинки и се появява на корицата на „Pregnancy Diary“, най-известното списание за бременност и майчинство в България. Днес тя вече има сключен договор с модна агенция на световно ниво в Дубай.

Всички очакваме с нетърпение поредната изява на малката миска. Тепърва ще се запознаем с нея и от малкия екран, където предстои да я видим и в главна роля.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ