Димитър Рачков отвори кутията на пандора: Ще ви кажа истината за Мария

Димитър Рачков, Мария Игнатова

Димитър Рачков за първи път реши да проговори за бившата си Мария Игнатова. Комикът не се стърпя и нанесе жесток удар на блондинката и с това даде ясно да се разбере, че раздялата им не е завършила добре и двамата не могат да се понасят към днешна дата.

Досега Митко Рачков не издаваше нищо за бившата си, но изглежда е бил много влюбен, след като си позволи да покаже леко злобен език към нея и да разкрие неподозирани интимни тайни от съжителството си с нея.

В последния епизод от този сезон на ‘Забраненото шоу на Рачков“ тв водещия се разчувства и под формата на смях призна изненадващи неща. Една от участничките в конкурса му за момиче на Рачков го попита дали е бил с жена, чиито крака са студени. Рачков не се стърпя и изригна с думите: „Имал съм такива жени, че като легнеш до тях и те хване треска. Да не споменавам имена в ефир, че не е удобно. Известни са“.

Думите ми веднага накараха зрителите да си помислят, че визира Мария. Но той не спря дотук, а продължи, с което категорично даде да се разбере, че има предвид бившата си.

„Мен само ме използват за трамплин! Която мине през мен и отскача! После стават водещи, всичко водят“, визира той Игнатова, която се намърда като водеща на „Папараци“, но претърпя фиаско.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ