Драма беляза живота на Рени на 10-ти юни, не е на себе си

Рени

В скорошно тв гостуване поп фолк дивата Рени сподели за голяма семейна драма, която не й дава покой. Става дума за големия син на звездата Борис и решението, което е взел неотдавна.

Пред Гала в „На кафе“ изпълнителката си изля душата и призна, че това, от което я боли най-много в момента, е свързано с решението на големия й син Борис да напусне дома си.

От думите на поп фолк дивата става ясно, че до решението на момчето се стигнало след поредица от скандали между певицата и бившия й мъж Борис Пилософ. „Той е на възраст, в която лесно може да бъде манипулиран“, заяви Рени и добави, че големият й син иначе е мъж мечта за всяка жена с комбинацията си от качества.

Наскоро изпълнителката заяви, че има заведено дело от бившия си съпруг – за намаляване на издръжката, която той превежда на синовете си. Какъв изход ще има съдебната сага между двамата, ще стане ясно скоро.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ