Щастлива вест за Мария Бакалова, предложиха ѝ

Мария Бакалова

Мария Бакалова определено е в щастлива серия от „Оскарите“ насам, а поредното потвърждение идва от профила на младата актриса в социалните мрежи, където тя споделя какво й се случва.

Наскоро тя показа какъв огромен букет бели рози е получила, а те се оказаха не от кого да е, а от модния гигант „Луи Вюитон“, които и преди са признавали, че българката им е любимка.

Цветята са по повод 25-ия рожден ден на Мария Бакалова, който тя отпразнува бляскаво в Ню Йорк, където в момента работи върху предстоящото си заглавие Bodies, Bodies, Bodies. През уикенда тя се отдаде на забавление в компанията на колежките й от продукцията в лицето на Амандла Стенбърг, Михала Херолд, Чейс Суи Уондърс и Рейчъл Ан Сенот.

„Обичам ви“, написа Бакалова за световноизвестния моден бранд, който именно я облече в приказната бяла рокля, с която актрисата дефилира на червения килим на наградите „Оскар“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ