Приеха поп-фолк звезда в болница в Инстанбул, феновете притеснени

Галин, Диона

Диона шашна феновете си с последното си стори в социалните мрежи, от което става ясно, че тя е в болница и й се извършва медицинска интервенция.

За тяхно успокоение обаче, по всичко изглежда, че новоизлюпената поп фолк певица доброволно се е подложила на процедурата в популярна клиника в Истанбул.

На един от фотосите изпълнителката показва абоката, който стърчи от ръката ѝ, а под него е добавила емоутка с формата на сърце. И признанието: „Тези хора са невероятни и се грижам за мен като принцеса! Нямам търпение да ви споделя причината за престоя ми тук“.

Какво точно си е правила Диона и какви са резултатите от интервенцията, съвсем скоро ще стане ясно от самата нея. Певицата никога не е крила, че си пада по всевъзможни разкрасителни процедури и подобрения, така че очакваме с интерес онова, което ще покаже този път.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от DIONA (@diona_alpha)

Припомняме, че в края на миналата година Диона си сложи фасети на зъбите. Има и хиалурон в устните. Признавала е също, че „ако човек има нужда от това нещо и то ще допринесе да се чувстваш по-добре, аз съм много „за“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ