Екатерина Евро зашлеви шамар на Сашо Кадиев публично

Катето Евро

Въпреки че вече е ясно за всички, че Сашо Кадиев и Таня Тончева са разделени, страстите около рокадите, които прави синът на Катето Евро в личен план, тепърва ще ескалират.

Актьорът сложи точка на връзката си с майката на единственото му дете – красивата танцьорка Таня, с която майка му е толкова близка, че от години я приема не само като снаха, но и като родна дъщеря.

Нещо повече – откакто публично стана ясно и коя е новата жена в живота на Кадиев, актрисата не спира да демонстрира близостта и отношението си с Таня, с която често качва фотоси в социалните мрежи.

Наскоро Кадиев шокира с изказването, че има „две половинки и едно дете“, след което добави, че „дъщеря ми Катето е с Танчето на морето с караваната. Те сега я подготвят. Майка и Танчето имат много работа покрай подготовката на караваните, които вече станаха две“.

Поне засега майка му Катето Евро не дава вид на човек, който прелива от щастие с решенията и действията, които синът й прави в личен план. Нещо повече – станала е още по-активна в качването на снимки с любимата си снаха Таня.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ