Случайна камера показа скандални кадри на Софи Маринова

софи маринова

Софи Маринова спретна голям купон за абитуриентския бал на сина си Лоренцо. Гордата майка събра близки, роднини и колеги на шумно парти, което продължи до ранните часове на следващия ден.

Освен вълненията покрай завършването на своя наследник, Софи имаше и друго за какво да мисли. В този важен за нея и семейството й ден бе изненадана от любим неин мъж, която я накара да полети в небесата от удоволствие с това, което направи за нея.

Момчето, което поддържа нейните профили в социалните мрежи я трогна, появявайки се с татус с образа на певицата. “ Преди време на ръката си татуира имената ми, а сега и лицето ми. Толкова години сме близки приятели и работим заедно, но този жест показа, че той е и моят най-верен приятел“, сподели развълнуваната Софи и цяла вечер показваше татуировката на гостите на бала на Лоренцо.

Празникът на Софи и Лоренцо уважиха нейните колеги Преслава, Емрах, Нелина, Лия, Роксана, Устата и оркестър „Рико бенд“. Лоренцо просълзи майка си и всички гости със своята реч. „Майка ми и братята й не са имали да отпразнуват рождените си дни, а на мен ми прави цял бал. И то какъв“, сподели абитуриентът, който е твърде решен да навлезе в дебрите на фолка и да докаже на всички, че е наследил таланта на майка си.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ