Андрей Арнаудов духна зад граница с младо гадже

Иван Христов, Анрей Арнаудов

Тв водещият и продуцент Андрей Арнаудов се скри на рождения си ден. Вместо да почерпи приятели и колеги, той реши да се отдаде на романтика с гадже в Рим, Италия.

„Животът може да е прекрасен, понякога“, радва се Арнаудов на свободните дни в Италия и приятната женска компания на неговото гадже.

Андрей и половинката му Емануела Толева зарязаха сина си Васил при баба и дядо и хукнаха на романтика в любимия Рим. Там известната двойка у нас се чувствала страхотно, тъй като никой не ги разпознал и могли спокойно да се разхождат, пият кафе и вечерят.

Продуцентът на „Фермата’ избирал непретенциозни места за сядане, което не е особено по вкуса на неговата любима. Емануела от край време си пада по по-изискани места, особено ако трябва да вечеря. Не така гледа Андрей на нещата, който е изхвърлил всякакви претенции от характера си и умира да седне на някое улично кафе, без да се налага да бъде сочен, коментиран и сниман.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ