Динко от Ямбол с шокиращи подробности за екшъна: Един ми крещи, друг ме държи… трети скача с тупалки, но се справих! (ВИДЕО)

Динко Вълев

Ловецът на мигранти Динко Вълев разказа подробности за нападение над него, станало на бензиностанция ОМВ в ямболския кв. Графа, пише Флагман.бг.

Нападнаха ме! Разминахме се на бензиностанцията и единият се беше подпрял. Озвери ми се – какво съм го зяпнал. Казах му, че ще правя каквото си искам и той ми скочи„, пише той.

Динко се опитал да стопира юмруците и ритниците, идващи от двама едри мъже, които му скачат едновременно. Най-известният ямболия успял да събори единия от нападателите си, но тогава и третият се включва в схватката.

Извади нож. Според мен искаха да ме ограбят, ама не им се получи“, допълва Динко и се заканва да подаде жалба в полицията.

„Утре може тия неадекватни хора да нападнат някоя майка с дете. По-добре да ги издирят и да ги стреснат малко. Според мене бяха друсани„, обобщава Ловеца на мигранти.

В крайна сметка бабаитите отстъпват и тръгват да бягат, след като започват да спират до колонките и непознати се притичват да спрат биячите на Динко.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ