Тя ги разкри: Христо Иванов и зетя на следствените Арабаджиеви в прегръдка. Невиини ли са?

7 Dni Bulgaria12.06.2021
67

Фен ли е Христо Иванов на Арабаджиеви и смята ли ги за невинни, така ли „Демократична България“ разбира законността? Тези въпроси задава журналистката Калина Пасклева по повод красноречива снимка на лидера на партията и провален адвокат с един от зетовете на подсъдимите бизнесмени. На кадъра Иванов е с Фитнес инструктора Юлиан Иванов, от когото е 2 годишната дърщеря на Златомира Арабаджиева, кръстена на майка й Маринела.

Преди година Иванов се прочу и в скандална афера с друг противоречив милионер – Младен Михалев-Маджо, след като негов куриер му шушнеше послания в ухото по време на протестите.

Ето какво още разкрива Паскалева:

ФЕН ЛИ Е ХРИСТО ИВАНОВ НА АРАБАДЖИЕВИ И СМЯТА ЛИ ГИ ЗА НЕВИННИ? ТАКА ЛИ ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ РАЗБИРА ДУМАТА “ЗАКОННОСТ“?

Вчера, на откриването на кампанията на Демократична България Да, България в обща прегръдка са лидерът Христо Иванов и настоящият зет на Арабаджиеви (партньор на една от дъщерите им) – Фитнес-инструктор и пряко обвързан с фитнеса в Японския хотел – „Маринела“ – Юли Иванов. Изглежда като да се познават – но само те знаят дали това е така.

Христо Иванов и Юли имат обща цел – да закрият Специализирания съд, в който тъстът и тъщата на единия имат текущи дела с обвинения за данъчни измами и пране на пари. Към днешна дата – Арабаджиеви са кандидат-депутати в партията на Лупи. Нейни учредители са колеги адвокати на майка ми от Пловдив – вчера са я запознали с подробностите какво е коствало да влязат в листите. България е малка, всичко се знае.

Драги кандидат-депутати от Демократична България, ще обясните ли тази ситуация? И ако да, как?

Как да повярват вашите бъдещи избиратели, че намеренията ви са чисти?

Изгледахте ли видеото на Антикорупционен фонд със записите, направени в къщата на Ветко и Маринела и ми отговорете – те нарушават ли чл.32 ал.2 от Конституцията като юристи? Имам само още един въпрос – смятате ли, че Арабаджиеви са репресирани от Специализираната прокуратура и са невинни?



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ