Мутрите и Слави треперят! ГЕРБ: Били сме ги, бием ги и пак ще ги бием!

7 Dni Bulgaria13.06.2021
даниел митов

ГЕРБ-СДС даде старт на предизборната си кампания за предсрочните избори пред НДК. Това се случи навръх рождения ден на лидера на партията Бойко Борисов.

„Въвеждане на ред в хаоса“ обещаха от обединението и изразиха сигурност в победата.

„Здравейте, победители. Знаете защо сте тук. Знаете, че ГЕРБ води България към по-добро. Знаете, че отмъстителността и омразата се плаща скъпо от едно общество. Всички заедно няма да го позволим. Били сме ги, бием ги и пак ще ги бием на 11 юли“, каза зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов.

„Тук съм, защото съм европеец, искам България да се развива и просперира и не желая да коленича пред червения, прокремълски президент, не желая да харесвам червения Бойко Рашков. Левицата продължава да променя облика си като дявола, но българските граждани го виждат“, обясни той.

„Нашата сила е в демокрацията. Ние сме истински народни представители и ще продължим да работим за българските граждани.

Не желаем да променяме народа си, а да му служим“, увери Митов.

„Нашите опоненти непрекъснато се опитват да вкарат българския народ в някаква идеологическа кошара, защото им пречи. Политическите ни опоненти не искат да работят, занимават се с клеветническа кампания.  Ние не се плашим от работата. Те имат единствено озъбена омраза и мракобесие“, подчерта Даниел Митов.

Предизборната изява продължи с изказвания на млади кандидати за депутати от ГЕРБ.  



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ