МаяМа в истерия по темата „Бойко“: Той нито ме е оправял, нито лекувал от рак!

7 Dni Bulgaria13.06.2021
Мая Манолова

Започнатата от вицепремиера и МВР-шеф операция „Чисти ръце” трябва да продължи, заяви Мая Манолова, лидер на „Изправи се! Мутри, вън!” в интервю за Нова тв. Кюстендилската комунистка се държа така в ефир, че за пореден път остави съмнения за тежки психични отклонения на тема „Бойко Борисов“.

Очевидно съмненията, че този път „Мутрите“ й може да не влязат в парламента, ще карат Манолова да играе ва банк и да отрича всичко, което иначе се знае от народа. Дори това как стана омбудсман.

Тя нарече „смел“ Бойко Рашков и заяви уверено: „След изборите ще изчистим службите, за да спрат да бъдат за политическа употреба“. Ако трябва службите ще бъдат преосновани“, категорична бе Манолова.

От „Изправи се! Мутри вън!“ ще предложат създаването на анкетна комисия, която да установи подслушванията.

Манолова посъветва Кирил Петков да изясни ситуацията с язовира край Ловеч.

„Част от министрите продължават линията на Комисията за ревизия на управлението на ГЕРБ. Осветяването на истината ще продължи, идва Видовден“, сподели Манолова.

Тя заяви, че кабинет, съставен от партиите на протеста след вота на 11 юли ще има, защото това е очакването на гражданите.

Манолова отговори на въпроса дали коалицията е стабилна с думите, че ИМВ не е казарма и всеки е свободен.

Манолова опроверга слухове за това, че Борисов я е избрал за омбудсман и й е помогнал за операция. „Чух, че Борисов ме бил излекувал от рак и ме завел в чужбина. Това не е вярно“, заяви тя.

Според лидерката кампанията ще бъде тежка и мръсна, ще се съчинят компромати, с които да ударят „Изправи се! Мутри вън!“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ