Камелия: Ще Ви кажа истината за операцията

Камелия

Камелия Владимирова Вескова, по-известна само като Камелия, бе последният гост за сезона в шоуто „Шоуто на Николаос Цитиридис”, а феновете ѝ отново бяха втрещени от пълната промяна на тяхната любимка.

“Аз съм друга. Нова коса, с нов фейс. От много време исках да си пипна нослето, но прецених, че ще си направя подарък чак, когато навърша моя юбилей, който беше на 10-ти януари.”, разкри изпълнителката.

Тя сподели, че носът, който природата ѝ е дала бил на нейния баща. С годините нослето обаче се уголемило и тя решила “да се фрешне”.

“Все пак работя в шоубизнеса и затова смятам, че на моите години, с моята професия, чак сега да взема такова решение е точно на място, за мен самата като самочувствие”, допълни тя.

“Има още време, за което нослето трябва да слегне, но пък се харесвам. Когато човек леко реши да промени пътя си в живота, било визуално, било професионално, това са едни важни стъпки и те са само за смелите. Обичам промените, при това не само визуалните, обичам да се променям и поведенчески. Обичам да се променям и с хората около себе си, с нови запознанства.”

“Аз не съм направила това действие, когато съм била на 20, защото не съм се харесвала, а съм го направила, когато съм станала на 50. Така че това са едни съвсем нормални промени и смятам, че давам пример за жените, които имат възможност и които имат желание, да не се страхуват от хорските рамки, от хорското мнение. Аз смятам, че човек е центриран, силен и мощен само, когато живее заради себе си.”, каза още изпълнителката.

По време на предаването Камелия представи за първи път на живо и най-новия си проект – дуетът с Александър Робов „Искам да се напиеш“. Зрителите обаче сякаш бяха по-заинтригувани от новата визия на изпълнителката и заляха социалните мрежи с множество коментари, като я сравниха с Майкъл Джаксън, Емилия и Преслава.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ