Алекс Сърчаджиева: Страх ме е

Александра Сърчаджиева

От Инстаграм профила на Александра Сърчаджиева:

„Днес ми предстои нещо много важно и вълнуващо за мен !!! НА ЖИВО пред вас !!! Страхът ми е огромен , а емоциите не спират да бушуват !!! Искам да благодаря на всички, които повярваха в мен и в моята история !!!

Благодаря на Димитър Коцев -Шошо и на Яна Борисова за любовта , смисъла и приятелството !!! Благодаря на Никола Тороманов – Фичо за прекрасната сценография !!! Благодаря за Милен Кукошаров за стахотната музика !!! Благодаря на Yanitsa Yoncheva и Петя Антонова за невероятните костюми !!! Благодаря на Kostadin Krustev Koko за уникалните снимки !!! Благодаря на Калина Крумова ( тя знае защо , просто съм обещала да не казвам :)))] Благодаря на Nikolay Ivanov -Niko и Georgi George Rusev за това , че довечера ще направят всичко възможно да приличам на човек !!! Благодаря на Радена Вълканова , за невероятното партньорство ( за мен Радена е огромна чест , че те срещнах ) !!! Благодаря на всички , които ме подкрепиха финансово , защото колкото и да исках това да ми се случи , нямаше как да стане без тяхната помощ !!! Това са Кредисимо , фондация Лъчезар Цоцорков , Derma-Akt и Шарлопов груп!!! Благодаря на всичките си невероятни приятели за подкрепата ви и любовта ви към мен и за това , че и днес някой от вас ще гледа София !!! Обичам ви безкрайно мноооогоооо. Благодаря и на Kiril Kirilov ,че намери смисъл в този проект и го взе под крилото си!!!“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ