Скръбна вест, свирепият убиец на Цеца Вълчицата почина в затвора

Свещ

Наказателен процес срещу подсъдимия за убийството на Цеца Вълчицата от Поликраище няма да има, защото 55-годишният мъж е умрял в затвора, съобщиха от Окръжния съд.

Делото трябваше да се гледа на 15 юни, когато в съдебна зала станало ясно, чу Емил С. вече не е между живите, пише „Борба“.

Съдът е докладвал постъпило писмо от затвора в Ловеч, с което се уведомява, че Емил няма да бъде конвоиран в съдебното заседание, тъй като е починал на 10.06.2021 г. ставало ясно от преписа от акт за смърт. Заради това делото е прекратено.

Мъжът бе изправен на съд за убийството, извършено през 2015 г., когато е умъртвил умишлено 49-годишната Цветелина от Недан, намушкал я няколко пъти с кухненски нож, след което скрил тялото във външната тоалетна на къщата в Поликраище.

Останките на жената бяха намерени миналата година по време на ремонтни дейности на имота от новия му собственик, а след това Емил се призна за виновен за кървавата драма.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ