Приятел на Слави Трифонов смени Николаос Цитиридис, факт е

Слави Трифонов

Любо Нейков от скоро предизвиква мощни реакции в социалните мрежи, след като от 14 юни заедно с „Комиците“, заеха мястото на Николаос Цитиридис.

Актьорът е решил да изпрати младия си колега във ваканция, а от шоуто му дотогава ще се въртят повторения.

Не е ясно дали ще се завърне с нов сезон наесен.

Според информацията екипа на Цитиридис ще бъде разпуснат само 3 седмици след като вечерното шоу бе съкратено наполовина, както се случи още на 24 май, когато телевизионното предаване бе орязано от час на 30 минути с обяснението, че трябва да бъде освободен прозорец за късните новини, които вече започват в 23 часа вместо в 23:30.

Ако слуховете от коридорите на bTV се окажат прави, то „Шоуто на Цитиридис“ се оттегля от родния тв ефир и на негово място идват повторения на „Комиците“.

В bTV били убедени, че преди предсрочните избори през юли хората се интересуват от новини повече от обикновено, затова решили да им дадат възможност да ги гледат в по-ранен и съответно по-удобен час. В същото време имаше обещание отрязаният половин час от шоуто да продължи да се снима, само че да се разпространява през интернет. Още тогава тази промяна в програмата на телевизията бе разчетена като последно предупреждение за уволнение на Цитиридис, писа „Уикенд“.

Припомняме, че Шоуто на Любо Нейков бе спряно от bTV преди време, но от актуалния тв сезон бе върнато в ефир и резултатите му се оказват доста добри. Затова било предпочетено за запълване на вечерния часови пояс пред повторения на предаването на гърка.

Поне засега официалната версия е, че вечерното шоу на Цитиридис излиза в лятна отпуска. Прави обаче впечатление, че ваканцията идва твърде рано. Миналата година екипът бе разпуснат чак в средата на юли, пише show.blitz.bg.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ