Истината зад сълзите на Мария Бакалова на червения килим в Кан

Мария Бакалова

Мария Бакалова вероятно ще бъде част от т.нар. „плачеща кампания“ на режисьорите Мина Милева и Весела Казакова. Става въпрос за кампания с кауза, а мястото ще бъде червеният килим на международния филмов фестивал в Кан. След като заглавието им „Жените наистина плачат“ (Women Do Cry) бе избрано в селекцията на паралелната програма „Особен поглед“, авторките му заявяват, че за тях е по-важна каузата. Блясъкът остава на заден план. Ето защо двете смятат да организират акция на жени, които плачат на червения килим на френската Ривиера, пише woman.bg.

Във филма си Милева и Казакова разнищват темата за насилието над жени и женската солидарност. Пред Нова телевизия двете разкриха, че в историята има засегнати и лични елементи.

Припомняме, че една от главните роли в Women Do Cry се изпълнява именно от първата българска актриса, номинирана за „Оскар“ – Мария Бакалова. Снимките на българското заглавие са се провели преди премиерата на „Борат 2“.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Maria Bakalova (@mariabakalovaofficial)


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ