Миа Сантова скарана жестоко с всички в Нова телевизия! Ето с кои колежки не се понасят изобщо!

Миа Сантова

Миа Сантова се е изпокарала с всички в нюзрума на Нова тв, преди да напусне,

Водещата била на нож с репортери и редактори, а особено жесток бил конфликтът й с Лора Крумова и Даниела Тренчева, които били стажантки, когато тя била звезда, а сега, според нея, се имали за голямата работа, пише „Уикенд“.

Русокосата журналистка не изкара и година на старото си-ново работно място, където постъпи с фанфари, а напусна тихомълком. Тя прави първите си стъпки в професията още със създаването на телевизията и години наред на нея се гледа като на най-голямата звезда там. През 2008 г. обаче напуска и оттогава кариерата й тръгва назад.

Журналистката направи опит за рестарт, връщайки се в Нова миналата есен.

Оказало се обаче, че нещата вече не стоят както преди. Тя влязла в нюзрума с усещане, че още е звезда, макар да бе избрана за водеща не на централната емисия „Новини”, а на следобедната. Според колегите й в нюзрума, Сантова най-вероятно е приемала това за временно положение и е била убедена, че е въпрос на няколко месеца да се настани в най-гледаното време.

Другият вариант за Миа бил да прави публицистично предаване в неделя следобед, след като от ефир бе свалено шоуто на колежките ѝй Лора Крумова и Галя Щърбева. Не станало обаче нито едно от двете. Месеци наред Сантова останала водеща на следобедните новини, карайки се с всички наред, защото смятала, че подобна позиция е под нивото й. Тя се изживявала като голяма шефка и се опитвала да командори колегите си, макар по длъжностна характеристика да нямала право на това.

За броени месеци бившата звезда се представила в такава ужасна светлина пред колегите си, че вече никой не искал да работи с нея. В крайна сметка се наложило да напусне, а към момента единственото, с което се занимава, е дъщеря й Ида. Говори се, че мъжът на Сантова печелел достатъчно добре, за да няма нужда и тя да ходи на работа.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ