Горещи разкрития! Ето кои са тайнствените любовници на Митьо Очите… (СНИМКИ)

Митьо Очите

Коя е тайнствената любовница на Димитър Желязков, която бе задържава заедно с него в истанбулския хотел „Рамада“? Самоличността на придружителката на Димитър Желязков до този момент не е разкрита от властите в Турция. Според бургаски медии Желязков е закопчан докато е била в компанията на 24-годишната Илина С., която имала статут на официална държанка на Очите, пише „Уикенд“.

От видеозапис, разпространен от андолската осведомителна агенция, лицето на една от двете закопчани с Митьо Очите дами се вижда за кратко. Дамата удивително прилича на друга близка до сърцето на морския Ал Капоне красавица – варненката Ренета Николова.

29-годишната брюнетка е дъщеря на изтърпяващия доживотна присъда Никола Николов – бивш управител на най-голямата частна фирма за изкупуване на скрап – „Трансинс“. Николов бе осъден като подбудител и съучастник в двойно убийство през 2007 година и от тогава е в пандиза. Всичките кървави пари, които е оставил, ги върти дъщеря му.

Ренета и Очите поддържат интимна връзка от 2012 година и според източници и до ден днешен са заедно. Варненката е със статут на официална любовница на Димитър Желязков и често го придружава в чужбина.

„Ренета със сигурност замина с Митьо за Гърция, но дали го е последвала в Турция, или става въпрос за друга задържана негова любовница – не зная“, коментира източник от бургаския ъндърграуд.

Ренета Николова е сред най-заможните дами във Варна и е наричана „кралицата на скрапа“. След като баща й Кольо Транса влезе в затвора, брюнетката наследи активи за над 50 милиона лева. Всички офиси и площадки на „Трансинс“ във Варна и Бургас пък се охраняват от „Аркус Сигурност“.

През последните 15 години Митьо Очите живее на семейни начала с поморийската Антигона Янулис, която някога е работила като детегледачка на щерките му Станислава и Ивелина. Блондинката е майка на най-малкото дете на Желязков – Димитър, който днес е на 14 години.

Антигона

Твърди се, че Желязков винаги е поддържал по няколко любовници, а Антигона няма проблем с това.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ