Пиян участник сътвори мазало в последния епизод на „Черешката на тортата“

Иван Манчев

Актьорът Филип Аврамов-Фицата не успя да спечели плакета в „Черешката на тортата“ миналата седмица, но пък се превърна в безспорна сензация сред зрителите.

Причината-звездата от „Домашен арест“ се появи почерпен в един от епизодите и отпусна глас в дълга песен с професионален музикант.

Шоуто в деня на Богдана Трифонова веднага породи коментари.

Фицата очевидно преживява тежък период в личния си живот и това е причината да търси утешение в алкохола. Той се лута между две жени-първата съпруга Милена и Севинч, с която се събра, след като се раздели с Милена.

И двете има по една дъщеря. Преди година стана ясно, че Милена и Фицата отново се опитват да си дадат шанс и дори живеят заедно, а Севинч сама отглежда детето си. Миналата седмица актьорът имаше участие в „Преди обед“, а анонсът гласеше, че той ще гостува на Сашо и Деси с „бившата си съпруга“, пише „Хотнюз“.

Милена обаче така и не се появи в студиото, като обяснението бе, че гледа болното си дете. Повече от ясно е обаче, че това просто е извинение и Милена се е ядосала на определението „бивша съпруга“ . В интервю наскоро Аврамов призна, че е бил на рождения ден на втората си дъщеря –тази от Севинч буквално за час, за да не закъснение за снимките на Черешката. Явно той не живее със Севинч, но защо нарича и Милена „бивша съпруга“ не е ясно. Може пък от два стола просто да е паднал на земята.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ