Надежда Нейнски чукна 56 на много екзотично място! Красивата ни посланичка е влюбена до уши (СНИМКИ)

b3622272952226e910bd77416718a9a5

С гледка към залеза на прекрасния плаж Прая Гранде в Португалия посрещна 56-ия си рожден ден Надежда Нейнски, посланичката ни в Турция и бивш външен министър от правителството на Иван Костов. „Залез над Praia Grande“, написа тя и постна красив кадър от океана.

Плажът е до известния със старинните си замъци и прекрасни сладкиши град Синтра, който е прочут като едно от най-романтичните места в Европа. Мястото е част от крайбрежието на Ещорил, където пък е меката на казината.

Надежда Нейнски празнува днес на плажа в компанията на съпруга си Светлин. Хубавото Наде очевидно се носи на крилете на любовта, а това личи от щастливата й усмивка в прегръдките на любимия мъж край Океана. Очевидно на дипломатката й е хладно, тъй като, освен шапка срещу слънце, носи и пуловер на кръста си, както личи от снимки, които тя публикува в социалните мрежи.

Десетки приятели на посланичката я поздравяват за рождения й ден и й пожелават поне до стотната си година да е толкова окрилена и щастлива. Посланичката пък разкрива, че ще се пробва на сърф по вълните на океана.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ