Двамата Ку-Ку срещу Красен Кралев! Или защо не харесваме комунисти…

99

С Красен Кралев се познаваме от близо 20 години. И за тези двайсетина години съм го виждал три пъти истински ядосан.

Сефтето беше след един мач Спартак – Черно море, когато варненски кмет направи така, че „моряците“ да загубят, за да се спасят другите и да не остане Варна с един отбор в „А“ група баш в предизборната година. Красен полудя, когато разбра кои са го направили зад гърба му. Хвана си шапката и си замина.

Вторият път беше някъде около 2013 година. Тогава в офиса му дойдоха двама души, които му поискаха рекламния бизнес. Харесал го бил един Корпулент. Та тогава му обясниха на Красен: „По-добре да имаш 30 процента във фирма с печалба от 10 милиона, отколкото 100 процента във фирма с… 0 лева оборот“. Ядоса се и не се даде. Той си знае какво му костваше 14 месеца във фирмата да не влезе един лев! Но устиска!

И вчера го гледам в Русе по-бесен отвсякога на това Ку-Ку срещу него. Обяснява се, че няма сестра. Каквато му пришиха две комунистически издънки.

Първата е Андрей Кузманов. Министърът, дето и към днешна дата е началник на шефа на федерацията по модерен петобой… Андрей Кузманов. И му отпуска пари! Вие представяте ли си такава наглост, такъв конфликт на интереси!?

Този седнал акъл да ръси за управление на министерство и програми. Председателят, дето е изхарчил една камара левове за интернет-сайт на федерацията, а там на челна позиция още стоят неща от 2018-а година!

И до него приглася Антон Кутев, дето разбира от всичко, но най-вече от диверсии. Откраднал документи от министерството. Нормално, комунист е. Някога байчовците му са крали документи от кметствата и са ги палили, за да не може държавата да работи. Кутев сега прави същото, а държавата пак не работи. Питайте спортните клубове, дето след още някоя и друга седмица ще се съберат пред ведомството.

Че и за смях стана Кутев, защото пухкавата Кутевица и тя намазала от спортните програми. Дано парите не са били по програма за здравословно хранене, че снимките й за друго говорят. Което вече си е злоупотреба с държавни средства.

Разбирам, че в служебния кабинет на Лудия шапкар върви състезание „Бързи, смели, сръчни в омаскаряването на ГЕРБ“. На радевите червенотиквеничковчета е обещано, което е най-активно в лайнометния батальон, да остане на власт и след изборите във вече стъкмения в Сараите експертен кабинет.

Само, че мислете хора по кого стреляте. И какви джуджета като Кутев пращате. Абе човек, ти помниш ли, че когато твоите червени дойдоха на власт, първото, което направи Станишев е да затрие спортното министерство. Ако не знаеш, питай Ефрем, той и тогава беше пресаташе в… Държавна агенция. Ами когато БСП и ДПС изродиха кабинета „Орешарски“, начело на спорта сложиха любовницата на Местан! СРАМ! СРААААМ! И сега ти ли, Кутев, ще говориш за спорт!?

Хубаво е, когато тръгваш на война, да знаеш кого имаш насреща. Когато плюеш по една програма, да си наясно, че тя е част от цяла доктрина. Доктрината „Кралев“, която възроди българския спорт. Само в последните няколко месеца България спечели безпрецедентен медал в плуването за мъже на европейско първенство, в художествената гимнастика също имаме такъв след над 20 години чакане, баскетболът ни се класира на голям шампионат, волейболистките ни са на два мача от победа в Златната лига, Алберт Попов за втора година е световна топ-звезда в ските, тенисът на маса отново ще бъде представен на олимпиада и т.н. и т.н.

Тъпото е, че прът във всичко това слагат разни Ку-Кувци, такивакато  Ку(зманов) – Ку(тев), които вчера с почуда установиха, че хора с еднакви имена, могат да имат различни ЕГН-та. И си заметоха опорките под масата…

 

 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ