Ангел Джамбазки: Зоран Заев дойде да се моли и да лъже

Ангел Джамбазки
Ангел Джамбазки 1

Премиерът на Република Северна Македония Зоран Заев се опитва да продаде една и съща лъжа за пореден път. Това каза в интервю за предаването „Това е България“ на Радио „Фокус“ Ангел Джамбазки, водач за 1 МИР Благоевград на листата на коалиция „Българските патриоти – ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ“.

„Зоран Заев дойде да се моли, да лъже, да дава фалшиви обещания, които е давал в годините назад нееднократно. Той повтаря тези обещания, които днес направи в Министерски съвет и президентството няколко десетки пъти. Правителството на Северна Македония няма никакво намерение да спазва своите обещания. Тези хора се опитват по непочтен, позорен и подъл начин да привлекат западноевропейски натиск срещу България, което е подло и нередно, като лъжат европейците, че България ги спира по някакви фалшиви причини, че България отрича северномакедонския идентитет и сегашен език. Желанието на сегашното правителство на Северна Македония е да заблуди западноевропейските ни партньори да притиснат България и ние да отстъпим, но истинският проблем е, че понастоящем в РСМ се извършва насилие над хората с българско национално самосъзнание. Прикриват, че по настоящем в РСМ всеки ден е пир на езика на омразата срещу България, българското и заплаха срещу хората с българско национално самосъзнание. Те прикриват, че продължава извращението но българската история. Днес Заев беше дошъл да излъже нас, западноевропейците и собствените си избиратели, че е диалогичен. Това беше измамно фалшива среща. Заев се опитва да продаде една и съща лъжа за пореден път“, обясни Ангел Джамбазки.

Според Ангел Джамбазки част от българските политици днес са направили сериозни политически грешки.

„Българските политици трябва да знаят, че не трябва да се вярва на тези лъжи. Българската линия на поведение трябва да остане такава каквато е, защото имаме решение на МС и Народното събрание. Докато властите в РСМ не започнат да уважават българите и хората с българското национално самосъзнание в тази държава, докато не впишат българския технически елемент в своята Конституция, докато не прекратят еднозначно и не започнат да преследват наказателно езикът на омразата срещу България и всичко българско, докато не престанат да изопачават, изкривяват, крадат и унижават българската история не може и не трябва да започват преговори за присъединяване към ЕС“, каза още Ангел Джамбазки.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ