Тайният списък лъсна: убийца влиза във „ВИП Брадър“ с хонорар от 200 000 лева

ВИП Брадър

Все повече се засилват слуховете в медийните среди, че наесен в национален ефир ще се завърне риалити шоуто „ВИП Брадър“. За участници бяха спрягани какви ли не имена – от дъщерята на Гала – Мари Будева, до вдовицата на трагично отишлия си втори победител в шоуто Миро Атанасов, пише burgas24.bg.

Продуцентите обаче са на път да изпълнят едва своя отколешна мечта. Анита Мейзер ще бъде перлата в короната на следващото ВИП издание, шушука се в кулоарите на Нова ТВ.

Мейзер беше поканена за шоуто още преди 5 години, но престоят ѝ в Сливенския затвор осуетил плановете на продуцентите. Този път обаче няма мърдане и договорът вече е готов, а хонорарът на миската е рекорден – 200 000 лева.

Анита се превърна в истинска сензация, след като по време на любовна игра неволно удуши със „свинска опашка“ съпруга си Николай Димов. Мейзер получи 4 и половина години затвор за трагичния случай, беше освободена след 24 месеца престой зад решетките.

Екипът на шоуто имаше гениалния план да включи силиконката в изданието за 2016-а година, като за целта продуцентите задействали дебели връзки и писали специална молба до Министерство на правосъдието. Предложението им било за Анита да бъде построена специална, „брадърска“ килия, в която да изтърпи месец от наказанието си, пише Hotnews.bg

Другият вариант, който предложили от шоуто, бил Анита да бъде пусната в едномесечен отпуск на тяхна отговорност, като бъде охранявана денонощно от полиция. Тогавашният министър на правосъдието Екатерина Захариева обаче категорично отхвърлила хитрото, но налудничаво предложение.

Маститата юристка отсякла, че по този начин ще се създаде нечуван прецедент в Европа, а правосъдната ни система ще стане за посмешище на чуждестранните ни партньори.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ