Лоши новини сполетяха Александра Сърчаджиева на 18-ти юни

Александра Сърчаджиева

Драмата в живота на красивата и талантлива актриса Александра Сърчаджиева сякаш няма край. От спектакъла й „На живо“ става ясно, че бабата и дядото на дъщеричката й София не се интересуват от нея и не й звънят.

Александра все още се надява, че баща й Йосиф Сърчаджиев, с когото се е виждала очи в очи не повече от три пъти досега, ще пожелае да се запознае с внучката си София – дъщерята на Алекс и покойния й съпруг Иван Ласкин.

„Когато преди много време с Йоско се засякохме случайно във Военния театър, той подхвърли, че ще ми звънне, но не уточни през коя година“, горчиво иронизира Алекс.

Сърчаджиев не е единственият, който не се интересува от прекрасното момиченце, вече тръгнало по стъпките на родителите си. Баба му по бащина линия – майката на Иван Ласкин, също не пита как е София.

„Тя от години живее в Испания. Не се чуваме. За последно се видяхме на поклонението в Свети Седмочисленици. Но няма да я съдя. Родителите на Иван се развеждат отдавна. От втория брак майка му има един син. Баща му Славчо, който почина малко преди Иван, има момче и момиче. Както казваше Иван, те са тримата братя и златната ябълка“, разкри Александра пред „Галерия“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ