Николета Лозанова притисна Ники Михайлов до стената! Най-голямата й мечта била, да стане майка за втори път…

Николета-Лозанова

Николета Лозанова отчаяно иска второ дете и всячески се опитва да забременее, издават близки до плеймейтката. НиЛо редовно обяздва Малката перука с надеждата скоро да роди наследник №2. Сочната клюка даде живот на злословия, че синът на Боби Михайлов най-сетне ще дундурка свое бебе, а не само наследниците на Валери Божинов.

Известно е, че футболистът дълго време имаше връзка с фолк певицата Алисия, която сега подминава, без дори да погледне. Но докато бяха заедно, Михайлов трябваше да се грижи и за сина й от Валери Божинов.

Откакто е с Николета Лозанова пък, вратарят е втори татко на дъщерята на Божинов, която колегата по топка има от брака си с НиЛо.

„Дано най-сетне започне да сменя памперси на своето бебе“, шушукат приятели на вратаря и без притеснение му отправят подобни пожелания и лично. През февруари Николета сама намекна, че може би е бременна от Михайлов.

До днес обаче желанието й да е трудна остава само блян. Плеймейтката не спира да повтаря пред най-близките си, че голямата й мечта е да стане майка за втори път, пише „Таблоид“.

Красавицата вече даде живот на Никол от брака си с Валерко. Желанието й пак дундурка бебе  я довело до отчаяние, след като не успяла да забременее от Ники, с когото е вече повече от година.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ