Спипаха дилърката на хероин Зоя в Пловдив! Рецидивистката помъкнала в себе си 58 пакета с дрога…

Полиция патрулка

Пловдивчанка – дилърка на дрога, не издържа и година на свобода, и отново сгази лука. В рамките на специализирана операция за пресичане на разпространението на наркотични вещества, вчера по обяд полицаи от Шесто РУ в Пловдив са задържали 43-годишната пловдивчанка Зоя. На улица в кв. “Столипиново” в областния град тя била засечена да носи в себе си 58 пакетчета, съдържащи хероин, съобщава „Трафик Нюз“.

След експертна справка е установено, че общото количество иззето вещество е над 23 грама. Жената е с криминална регистрация и изтърпяна ефективна присъда за подобна незаконна дейност. Миналата година жената е излязла от затвора, където е лежала отново за разпространение на наркотици.

С полицейска заповед тя е задържана за срок до 24 часа, образувано е бързо производство по чл. 354а, ал.1 от НК. Материалите са докладвани в Окръжна прокуратура – Пловдив и се очаква мярката за неотклонение на извършителката да бъде удължена до 72 часа.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ