Тайните на родните звезди са разкрити! Ето кой шие тоалетите на ВИП дамите в България…

Мария Гала

Като започнем от Мария и завършим с Малина, звездите на българския шоубизнес от различни поколения, пък и не само от стила на фолка, могат да бъдат забелязани тайно да се вмъкват в един вход на стара софийска кооперация, непосредствено до ремонта на ъгъла на централните улици Ангел Кънчев и Солунска, пише Слава.

Момичетата спират отпред или някъде в уличките лимузините и джипките си и бързо се вмъкват вътре в зданието. Там те намират най-популярната в момента в елита шивачка, която всички знаят като Стани или Стана.

Когато Риана или Ева Мендес примерно ослепи на концерт, светско събитие или наградна церемония с уникален тоалет, нашите звезди светкавично звънят и си поръчват „от същото“. За Стана тайни в занаята няма.

Тя облича звездите, както преди го правеше, но не с ръчно направени тоалети, а с фабрични ментета сестрата на Маргина от СИК в магазинчето си в Пловдив, където клиентки бяха другарките от първата вълна на фолкиндустрията като Глория и Камелия, чийто спор за една дълга рокля с тигър псевдоКавали още се помни.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ