Патриотите: Нападението над Милена Славова е парад на лицемерието

Милена Славова

Нападението на „демократите“ над Милена Славова е парад на лицемерието на необолшевизма! Да имаш мнение, различно от това на гей средите, от кога се превърна в стигма в „новата демокрация“? Това се казва в позиция на „Българските патриоти“ -ВМРО, Воля, НФСБ по повод гей скандала с известната певица.

Преди седмица ние, „Българските патриоти – ВМРО, Воля И НФСБ“, направихме един клип, с който изразихме несъгласието си с гей парада, с парадирането, с агресивната подмяна на традиционните ценности и истинския дневен ред на обществото. Пуснахме този клип в социалните мрежи.

Случи се така, че певицата Милена Славова – рок икона и символ на поколения рокаджии, попада на него и вероятно не го доглежда до края, защото веднага го споделя. Ако го беше догледала може би нямаше да го сподели. Първо, защото е наш, т.е. политически. Нямаше да го сподели и за да си спести това, което последва – обиди, заплахи, подигравки, преследване и докладване от розовата фашистка Фейсбук полиция, на чиято енергия и отдаденост може да завиди всяка тайна служба по света.

По нея бяха изстреляни хиляди грозни думи. Беше обиждана за възрастта си, външния си вид и бяха направени грозни намеци, свързани с психичното ѝ здраве и хормоналния ѝ баланс. Милена обаче – впрочем майка и съвестен български гражданин – бе нападната от свои. От онези, които до оня ден я обичаха. Които слушаха песните ѝ и ги бяха превърнали в знаме на бунт, революция, отстояване на права и непримиримост. Онези, които се оплакват от сутрин до вечер, че нямат право на мнение. На изразяване. На всичко.

„Умните“, „красивите“ и жертвите на дискриминация обиждаха една жена, уважавана на българската и световната сцена като изпълнител, служейки си с най-грозни епитети. Това са същите онези, които не спират да повтарят, че не външността е важна, а как се чувстваш отвътре.

Милена обаче не се появи да парадира, облечена като какаду с пера и пайети във всички възможни отвърстия, за да манифестира сексуалната си ориентация. Тя всъщност направи това, заради което Вие опищявате София, ефира и света – упражни своето ПРАВО НА ИЗРАЗЯВАНЕ. И защити ценностите, в които вярва. Ценностите, благодарение на които, между другото, всеки един от Вас се е появил на тоя свят.

Милена и ние, Българските патриоти, мислим еднакво. Съвпадение, което Ви вбесява.

Долу ръцете от Милена! Защото, уважаеми, всеки има право на мнение, нали? Тя го има. И то е различно от Вашето. Не бяхте ли Вие „толерантните“?

Това е „просто любов“, нали? Милена обича детето си.

А Вие, не толкова уважаеми, какво обичате?



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ