Натали Трифонова видя сметката на Петя Дикова

Аня Пенчева, Петя Дикова

Триумфът на синоптичките в тв ефира е забележителен. Красавицата от бТВ Натали Трифонова, която води съботното предаване CoolT, ще остане лице на шоуто и през есента, пише HotArena.

Красавицата качи рейтинга му и категорично отвя конкуренцията в лицето на предшественичките си Петя Дикова и Поли Гергушева. Новият изпълнителен директор на бТВ – чехът Мартин Швехлак, бил категоричен, че блондинката е много подходяща за водеща на лайфстайл предаването, а атрактивната й визия залепва зрителите пред екрана. Преобладава мнението, че Трифонова не разчита само на чара си, а и на сериозната подготовка по темите и интервютата.

Самата Натали също вече е със самочувствието, че се е преборила за мястото си в конкуренция с Петя Дикова. Вече втора година дъщерята на Аня Пенчева не е на екран, защото най-напред роди сина си Александър през 2019, а година и половина по-късно на бял свят се появи и Илиян-джуниър. Дори рязката смяна във финансовото състояние на семейството й обаче не промени плановете й да се върне на малкия екран, а засега няма изгледи да се появи като водеща на светското предаване.

След смъртта на продуцента на CoolT Емил Дилчев, който угасна от рак преди година, Пипи осъзнава, че предаването не е същото без него. Тя планира да започне да работи по отделни проекти в бТВ, но не и да прекъсва майчинството си. А когато то изтече, мисли да се изявява само зад кадър – като продуцент и журналист, но не и като водеща. Натали няма как да не е щастлива, защото винаги е мечтаела да прави лайфстайл предаване, пише Галерия. Другата й голяма мечта е да се снима във филм или сериал, така че нищо чудно скоро да я видим в някой нов проект на бТВ.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ